Pampasgræs, en idé til din have?

Nu om dage ser man det mere og mere i haver: cortaderia eller også cortaderia sellona. Dette prydgræs har de karakteristiske faner, som alle har set. Udover pampasgræs kaldes det også pampasgræs eller pampasgræs. Oprindeligt kommer denne plante fra Sydamerika, men varianter af denne plante kan også findes i New Zealand og Tyrkiet.

Hvordan planter man pampusgræs?
Køber du denne plante til din have og planter den i en potte, er det vigtigt, at potten er rummelig nok, og at vandet nemt kan løbe væk. Sætter man flere planter ved siden af ​​hinanden, kan det resultere i, at nogle planter bliver klemt og så ikke længere bliver smukke. Disse typer planter kalder vi også for solitære, fordi de ofte kommer til deres bedste af sig selv. Pampasgræs vokser meget hurtigt og kan nemt overstige en meter i længden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.